Alla inlägg av merlin

Druidcafé

Bröder!

Alba Bistro har lagt ned sin verksamhet och vi har därför beslutat att tills vidare anordna Druidcafé i bottenvåningen på logelokalen. Eftersom vår logevärd är bortrest så behöver vi ett par frivilliga bröder som ordnar med med kaffe och kaka om caféet ska bli av. Hör av direkt till Br Lv. Alla bröder som har tillfälle är därför välkomna onsdag den 6:e november kl 14:30.

Välkomna!

Åminnelse

Hej Bröder!

Om knappt två veckor är det dags för möte igen, ett högtidligt möte där vi ägnar en särskild stund åt de bröder som ej finns ibland oss längre. Det blir även en extra trevlig brödramåltid där undertecknad och broder Mats H bjuder på vår hemlagade ärtsoppa med klassiska tillbehör. Ta tillfället i akt att påminna bröder som inte så ofta besöker logen att det här är en mycket fin logekväll.

Välkomna i E.F.E

En fullspäckad vecka

Bröder!

Nu stundar en hektisk vecka i Logen Alir. På onsdag 14:30 är det dags för månadens Druidcafé på Alba Bistro och på torsdag kl 19:00 är det dags för Bardgradgivning, med allt vad det innebär av högtidligheter, högtidsdräkter, god mat och dryck.

Ämbetsmän och funktionärer träffas dessutom på onsdag kväll för att se till att allt blir så bra det bara kan.

Vi ses i lunden och på Alba för den som vill och kan!

– MÄ

Lyckad AW hos Alir

Det här innehållet är lösenordsskyddat. Lösenordet är detsamma som terminsordet(små bokstäver). Om du inte har det så kan du mejla till anders@cramler.se Det går också att ringa eller SMS:a till 070-632 54 64Vänligen ange lösenordet nedan för att visa sidan: