Logeinfo

Åminnelse torsdagen den 22 oktober

I oktober brukar vi normalt ha möte med åminnelse av bröder som lämnat vår värld. Något möte i lunden kan vi inte hålla i år men vi ska ändå få chansen att träffas och hedra de som inte finns ibland oss längre.
På torsdag 22/10 träffas vi kl 18:00 i Ulrika Eleonora kyrka. Där får vi avnjuta en stunds vacker musik med Eva Björk. TjoÄ kommer även att läsa namnen.
Efter stunden i kyrkan tar vi oss till logelokalen där vi traditionsenligt äter Ärtsoppa från bröderna Hedman & Uddén, umgås och har det trevligt. 
Det går även den här gången finfint att ta med presumtiva bröder.
Anmälan sker som vanligt till Br Lv Bengt Uppvall senast tisdagen den 20/10. 070-684 84 66 bengt.uppvall@gmail.com
Välkommen!
I E F E

Ämbetsmannainstallation

Torsdag den 8 oktober – genomförde Storlogen Järnbäraland ämbetsmannainstallation i logen Alir. Installationen genomfördes med en anpassad ritual för att säkerställa att FHM riktlinjer kunde följas. Det blev trots det rådande läget en mycket högtidlig och värdig installation och jag vill rikta ett särskilt tack till Alirs SL-ämbetsmän Lars Kjellgren, Erik Björk och Per-Olov Persson. 
Efter mötet intogs en brödramåltid under trevliga och distanserade former. Den här kvällen hjälpes alla bröder åt med kassa, bar, servering, disk och städ på ett broderligt och trevligt sätt, allt för att kunna säkerställa hälsoaspekterna.  
Vi nya ämbetsmän och funktionärer hoppas att vi snart kan ses i lunden igen och ser fram emot en spännande ämbetsperiod där vi hoppas kunna bjuda på trevlig och broderlig samvaro både i och utanför lunden! 

För perioden 2020 – 2022 består Alirs ämbetsmannakår av följande personer:

ÄMBETSMÄN
ÄÄ Anders Uddén 070-632 54 64 anders@cramler.se
MÄ Andreas Sjölin
Skr Andreas Olsson
Skm Jan-Erik Olsson
M Tommy Säfström
IV Örjan Fors
YV Ulf Johansson
LV Bengt Uppvall
Org Niclas Brodin
Ark Sven-Erik Olsson
TjoÄ Lars Ekengren


Automatiskt genererad beskrivning
Logens Ädelärk tackar sina nyinstallerade ämbetsmän efter denna speciella och vackra coronaanpassade installation