Dags för en första träff!

Mina Bröder!

Sommaren börjar lida mot sitt slut och på nätterna kan man nu känna att hösten är i antågande. I normalfallet skulle arbetet med att planera höstens möten i logen varit i full gång och först ut den 27:e augusti skulle installation av nya ämbetsmän ha ägt rum. Men 2020 är inget vanligt år och Ordensledningen har tryckt på pausknappen ytterligare en gång och det rituella arbetet är vilande till den sista september enligt nuvarande beslut.

Som tur är så finns det ju andra aktiviteter vi kan hitta på tillsammans utanför lunden och som inte är rituella. Därför har vi i ämbetsmannakåren planerat i en träff torsdagen den 27:e augusti kl 18:00 på Kvarnen i Söderhamn. Vi kommer att träffas under enklare former – utomhus om vädret tillåter och naturligtvis enligt gällande rekommendationer – och det kommer att finnas möjlighet att köpa något enklare att äta och dricka. Vi kommer också att göra en kortare historisk vandring i kvarteren runt Kvarnen, Rådhuset och Museet med en kunnig guide på Söderhamns historia som under detta jubileumsår är laddade till tänderna med kunskap.

Anmälan sker till Lv Bengt Uppvall på telefon 070-684 84 66 eller mejl bengt.uppvall@gmail.com

Vi hoppas på mangrann uppslutning och en trevlig afton i bröders sällskap!

I E.F.E.Anders Uddén, ÄÄ