Nu startar vi!

Mina Bröder!

Vid regeringens presskonferens på morgonen idag meddelades att i princip samtliga restriktioner hävs fr. o. m. nästa onsdag den 9:e februari. Detta innebär att vi nu kan starta vår verksamhet igen vilket känns oerhört glädjande!

Vi kommer att ha vårt första möte för våren redan nu på torsdag den 10:e februari. Möte har tidigare varit inplanerat som en Bardgradgivning men eftersom beskeden om restriktionerna kommit så sent så har vi valt att göra mötet till ett vanligt Eubatmöte. Bardgradgivningen kommer istället att hållas den 10:e mars.

Kallelse kommer som vanligt att ske via ringlistan som nu är uppdaterad med nya datum och uppgifter om handräckning. Observera att du som har handräckning själv är ansvarig för att ordna en ersättare om du inte kan närvara.

I E. F. E.

Anders Uddén, ÄÄ